info&Hinnat

opetusteknologian ytimessä

early bird
13.12.-25.3.2019
  • 1 päivä
  • 2 päivää
230
late bird
26.3.-12.4.2019
  • 1-2 päivää
350
eläkeläinen, opiskelija
13.12. -12.4.2019
  • 1-2 päivää
130

Kohtio-konferenssi järjestetään Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehtaalla, Hämeenlinnassa. Yhden päivän lippu sisältää päiväkohtaisen konferenssiohjelman, aamu- ja iltapäiväkahvin ja lounaan. Hämeen kesäyliopiston koulutustoiminta/palvelu on arvonlisäverotonta.

Kysy ryhmäalennusta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (yli 5 hengen ryhmät).

Varmista organisaatiosi/oppilaitoksen virallinen laskutusosoite ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Lasku osallistumisesta lähetetään osallistujan ilmoittamaan osoitteeseen konferenssin jälkeen.

Saat kutsun sähköpostilla noin viikkoa ennen konferenssia. Kutsun liitteenä on nimikortti. Tulosta se mukaan ennen saapumista. Nimikortti on pääsylippusi tapahtumaan ja se on pidettävä esillä konferenssin ajan.

Peruutusehdot ja osallistujan vaihto

Lasku: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuminen perutaan 17.3.2019 mennessä, osallistumismaksusta peritään 50 %. Maksu peritään kokonaan, mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai se tehdään 18.3.2019 tai sen jälkeen, eikä ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.

Verkkomaksu: Ilmoittautuminen on sitova. Verkkomaksua ei palauteta mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisen jälkeen.

Osallistujan voi tarvittaessa vaihtaa. Peruutuksesta tai osallistujan vaihdosta tulee olla yhteydessä Hämeen kesäyliopistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saapuminen

Saapumisohjeet Verkatehtaalle löydät osoitteesta
www.verkatehdas.fi/saapuminen.

Kutsun yhteydessä lähetetty nimikortti toimii pääsylippuna konferenssiin. Tulosta nimikortti valmiiksi, taskun nimikortille saat Kohtion infopisteeltä. Infopiste sijaitsee Verkatehtaan päärakennuksessa 1. kerroksessa.

Yöpyminen Hämeessä

Kohtio-konferenssin aikaan Hämeenlinna ja lähiseutujen majoituspaikat ovat todennäköisesti täynnä. Suosittelemme varaamaan majoituksen varhaisessa vaiheessa. Alla lähialueen majoitusvaihtoehtoja. Kokeile myös Airbnb:tä!